12tomek1997 Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Jak w temacie . Zainstalowałem Twrp. Przeszedłem do instalacji Xiaomi.eu ,najnowszej wersji. Wszystko przebiegło pomyślnie ,a teraz telefon stoi na ekranie startu i nie chce się włączyć. Jak próbuję włączyć Twrp to wyskakuje mi fastboot i muszę na nowo przechodzić całą procedurę instalacji . Nie jest to moja pierwsza próba instalacji tego. Miałem już Xiaomi Redmi 4X i Redmi Note 7 i za każdym razem udawało się to zrobić bez przeszkód . Teraz nie wiem co zrobić. Ma ktoś może jakieś pomysły ? Będę bardzo wdzięczny za jakieś podpowiedzi.
MrBright Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Data partition sformatowales ??Lub od nowa wip wszystkiego i wgrać na nowo
12tomek1997 Opublikowano 17 Października 2020 Autor Opublikowano 17 Października 2020 Ogólnie na początku miałem problem z tym ,że jak podłączyłem telefon do kompa to komputer widział telefon ,ale pamięć wewnętrzna była jakby pusta. I nie dało się nic wgrać . Dopiero po wgraniu Twrp z tego forum ruszyło coś. Gdzie się robi data partition? Zostawiłem go na noc ,z tym ekranem ale nic nie ruszyło. Teraz zrobiłem format data i po tym od razu wraca fastboot .
12tomek1997 Opublikowano 17 Października 2020 Autor Opublikowano 17 Października 2020 Całe wgranie wszystkiego od nowa też nic nie daje ,zawiesza się na ekranie startu .
mrosi Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi