cypekac Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam! Nie mogę przeskoczyć tego problemu. Za każdym razem jest ten sam błąd. Pendrive fat32. TWRP wer 3.4.0.0
cypekac Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Tak, bawiłem się kiedyś tworzeniem drugiego profilu recovery.log Edytowane 4 Października 2020 przez cypekac
cypekac Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 ...nikt nie ma pomysłu co dalej?
Xvistak Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Nie jestem znawcą ale intuicyjnie to bym zrobił tak,a przynajmniej u mnie to zadziałało.Szukasz jakiegoś coustoma pod swój telefon,ściągasz instalujesz zgodnie z tutkami z forum(Customy to buildy Userdebug),jak już zBootuje,do adb go i dajesz disable-verifity,disable-verification(ale safety mogą się posypać),ja w każdym razie jeszcze nie wyłączałem tego... Ale twój błąd świadczy właśnie o dm_crypt active(problem z montowaniem).Użyj WWR z 4Pda I stub zrzut full rom I masz backup(trochę czasu potrzeba ale cóż)Pretensje tylko do Monte View wysyłać można... Wysłane z mojego Y8 przy użyciu Tapatalka
cypekac Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) zaznaczyłem tylko "obraz sytemu" i kopia się zrobiła. Nie znam się za bardzo nie wiem czy to nie za mało. Dodam teraz "Boot" i "Data (excl. storage)" - jest błąd 255 recovery.log Edytowane 6 Października 2020 przez cypekac
cypekac Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Ja pitole wystarczyło ściągnąć zabezpieczenia typu odcisk palca. Nigdy nie robiłem kopii zapasowej w TWRP. Ale czemu nie pomyślałem o tym...echhh Dzięki za pomoc Edytowane 7 Października 2020 przez cypekac
mrosi Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi