Venroll Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Witam chciałem zgrać zdjęcia z telefonu, komputer nie widzi urządzenia jako pamięci masowej i załącza się tylko ładowanie, jak to zmienić? windows 10 wszystko aktualne, w telefonie włączyłem tryb debugowania usb ale nic to nie daje, wersja miui global 12.0.2.0 (QJGEUXM).
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 @Venroll Po podłączeniu telefonu do komputera przeciągnij na dół panel z powiadomieniami i dotknij info odnośnie podłączenia telefonu w trybie ładowania tam będziesz mógł zmienić na pamięć masową.
Venroll Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 7 minut temu, zoltan78 napisał: Po podłączeniu telefonu do komputera przeciągnij na dół panel z powiadomieniami i dotknij info odnośnie podłączenia telefonu w trybie ładowania tam będziesz mógł zmienić na pamięć masową. albo jestem ślepy albo nie mam czegoś takiego
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Jak podłączysz telefon do kompa to jakie powiadomienie Ci wyskoczy? Zrób to przy odblokowanym ekranie. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Venroll Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 Nie mam żadnego powiadomienia tylko dioda powiadomień się świeci i to wszystko.
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Normalnie przy podłączeniu telefonu do kompa na belce powiadomień pojawia się informacja w jakim trybie jest podłączony. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Sprawdź w opcjach programisty czy nie masz opcji wyboru zamiast ładowania, pamięć masową po podłączeniu telefonu do kompa, na pewno masz oryginalny kabel który był dołączony do telefonu? Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka
Venroll Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 Chyba jest oryginalny tel kupiony w xkom. W domyślnej konfiguracji usb było, ustawiane na przesyłanie plików. Są jeszcze takie opcje tethering przez usb, midi, transfer zdjęć (PTP), tylko ładowanie , zmieniłem na tylko ładowanie później przesyłanie plików ale nic się nie zmieniło.
Netoper Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Próbowałeś na innym przewodzie? I/abo na innym porcie w kompie? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edit, w kompie podłączają pod usb2.Komp nie jest może na ryzenie?
Venroll Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 Lol zadziałało ;d dzięki wielkie Na ryzenie nie ale tez amd stary fx ^^
Adam Błażejewski Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi