krzchsob Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Witam dziś zauważyłem że gdy przychodzę między trybami w aparacie to słuchać takie klik i widać jak obiektyw się rusza czy to jest normalne? Czy zgłosić to do naprawy a jeśli już to gdzie zadzwonić telefon był kupowany na alieexpress wersja global...
grzesiekura Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Witam dziś zauważyłem że gdy przychodzę między trybami w aparacie to słuchać takie klik i widać jak obiektyw się rusza czy to jest normalne? Czy zgłosić to do naprawy a jeśli już to gdzie zadzwonić telefon był kupowany na alieexpress wersja global...Normalne. Soczewki muszą się ruszać. Stabilizacja musi pracować.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
krzchsob Opublikowano 26 Września 2020 Autor Opublikowano 26 Września 2020 34 minuty temu, grzesiekura napisał: Normalne. Soczewki muszą się ruszać. Stabilizacja musi pracować. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka U ciebie tak samo działa?
grzesiekura Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 U ciebie tak samo działa?Tak. Charakterystyczne klikanie.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
pkonrad Opublikowano 27 Września 2020 Opublikowano 27 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi