brawo Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) Czy ktoś wie co to jest i co robi? Wczoraj w ciągu 6 godzin zużyła aż 40% energii. Wcześniej w ogóle jej nie widziałam na liście prądożerców. Nie widać też tego w aplikacjach. Dodam W tym czasie miałem włączone tylko Endomondo i muzykę systemową (jak zawsze) Mi9TPro Edytowane 21 Września 2020 przez brawo
brawo Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Wrócę do tematu, bo jest męczący... Dziś przez blisko 5 godzin (jazda na rowerze) znów tajemnicza aplikacja/usługa/proces zżarła aż ponad 40% energii w tym okresie czasowym. Włączone było jak zwykle jedynie Endomondo i Mi muzyka. Kilka razy uruchomiłem telefon na krótko. Na obrazkach widać ciekawą rzecz. Zobaczcie na wysłane i odebrane dane. Endomondo ma prawo bo przesyła na serwery trasę. Muzyka jakieś tam mikroskopijne wielkości. No ale co wysłał i odebrał ten "remote" w ilości ponad 13 MB? Dodam, że mam wyłączoną opcję "znajdź telefon" w Xiaomi więc nie powinien przesyłać lokalizacji oraz wyłączone usługi online w muzyce. Synchronizacja ustawiona na po WiFi i tylko kilka opcji typu fotki, nagrania, sms. Gdyby nie to "cóś" miałbym o około 15% więcej mocy w aku... Edytowane 25 Września 2020 przez mrosi Można? Można!
skay77 Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 3Ctoolbox usuń ,zamroz odbierz uprawnieniaWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
brawo Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 3Ctoolbox - a co to jest? Nie widzę tego w aplikacjach u siebie
Thomas_Anderson Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 3Ctoolbox - a co to jest? Nie widzę tego w aplikacjach u siebieTo sobie zainstaluj ze sklepu PlayWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka 1
brawo Opublikowano 25 Września 2020 Autor Opublikowano 25 Września 2020 Ale po co skoro skay77 właśnie odradza usunąć?
Thomas_Anderson Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 On radzi usunąć za pomocą 3CToolboxWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi