mrosi Opublikowano 19 Września 2020 Opublikowano 19 Września 2020 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi Note 3 (nazwa kodowa: jason). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MINote3_V12.0.1.0.PCHCNXM_v12-9.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
mikesz74 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Nie każdemu będzie się podobać Działa jakby płynniej, brak przycisku synchronizacji na belce ☹️ Dodano tryb lite, głównie zmiany graficzne, wszystko jest jakby powiększone i zaokrąglone, nowe centrum kontroli Edytowane 22 Września 2020 przez mikesz74
pawelt Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 @mikesz74 I jak wszystko działa na tym stable bo zastanawiam się nad przejściem z ostatniego weekly. Niby nowsze to stable ale weekly tez działało bez problemu. Z drugiej strony to pewnie ostatnie już firm jakie wyjdzie na ta komórkę.
mikesz74 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 U mnie wszystko działa, jestem bardzo zadowolony, najważniejsze że nie ma żadnych lagow, co na wcześniejszych miui zdarzało się często Chciałem telefon sprzedawać, a teraz zostanę pewnie jeszcze z pół roku
Rekomendowane odpowiedzi