Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem z moim viomi V2 pro. Otóż od paru tygodni dzieje się z nim coś takiego, że stworzy mapę i przy następnym sprzątaniu dodaje te same pomieszczenia (nakłada na starą mapę). Dodam, że nie dzieje się to za każdym razem. Przez to jeździ nie dokładnie po tej 1 mapie i nie zwraca uwagi na zastrzeżone miejsca. Spotkał się ktoś z Was z takim czymś?

pozdrawiam

tempFileForShare_20200916-140449.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem, oprócz losowści występowania takiego zachowania u mnie dochodzi jeszcze że nakłada świeżą mapę pod kątem, czasem przestawi sobie na mapie miejsce gdzie stoi baza, ostatnio po odkurzeniu poprawnie jednego pomieszczenia, w trakcie robienia drugiego coś mu się odwidziało i przestawił mapę zupełnie nie wiadomo dlaczego. Importer, ponieważ problemy wypada losowo i nigdy w warunkach laboratoryjnych, uważa że sprzęt jest w pełni sprawny - zgłaszałem już na gwarancji. Mam podobnych zrzutów ekranu całą galerię :-| i znikąd pomocy. Przed zakupem Viomi testowałem roborocka, i ten był bezbłędny, powiedziano mi że Viomi to level wyżej bo nowszy ładniejszy itp itd. strach puścić odkurzacz bez nadzoru, a to nie do końca tak miało być...  

IMG_2861.PNG

IMG_2614.PNG

IMG_2448.PNG

IMG_2447.PNG

IMG_2349.PNG

IMG_2339.PNG

IMG_2336 2.PNG

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, czy udało się rozwiązać problem? Mam taki sam efekt z Viomi V3. Kupiłem dwie sztuki i obie zachowują się bardzo podobnie.

1653906685305.jpg