Decybelek Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Cześć, Da się jakoś telefonowi jeszcze pomóc oprócz oddawania na gwarancje ? Wczoraj sam z siebie się wyłączył i zaczął co 2 sekundy restartować. Doszedłem do diagnozy, że problemem jest to, że cały czas przyciśnięty jest przycisk Power (gdzie fizycznie nie jest), przez co nawet z trybu Fastboot wychodzi po paru sekundach. Od wczoraj oprócz pełnego wyładowania restartuje się non stop i nic nie można zrobić. Mam oficjalny system europejski.
Grot Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Mam identycznie. Dziś z rana się wyłączył i co chwilę restart. Wersja global, ściągnięta najnowsza aktualizacja. 42 minuty temu, Decybelek napisał: Cześć, Da się jakoś telefonowi jeszcze pomóc oprócz oddawania na gwarancje ? Wczoraj sam z siebie się wyłączył i zaczął co 2 sekundy restartować. Doszedłem do diagnozy, że problemem jest to, że cały czas przyciśnięty jest przycisk Power (gdzie fizycznie nie jest), przez co nawet z trybu Fastboot wychodzi po paru sekundach. Od wczoraj oprócz pełnego wyładowania restartuje się non stop i nic nie można zrobić. Mam oficjalny system europejski. Problem solved xD Popukałem go kilka razy z przodu, z przodu, w przycisk. Sprawdź, może u Ciebie też zadziała Edytowane 15 Września 2020 przez Grot literówka
Decybelek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 W które miejsca? i jakoś mocniej czy tak delikatnie xD
Grot Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Kostką od palca wskazującego ;p Jakoś specjalnie mocno nie uderzałem, ale tak żeby w razie jak się coś zablokowało to żeby odpuściło. Z prawej strony tam przy przycisku. Trochę w ekran, trochę od tyłu. Kilka stuknięć wystarczyło.
Decybelek Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) Niestety u mnie coś to nie chce działać, chyba gwarancja zostaje tylko //Naprawione, pouderzalem jak kolega wyzej w przycisk naciskalem go z roznych stron i poszlo . Edytowane 15 Września 2020 przez Decybelek
mrosi Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi