erykpi Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Witam Potrzebuje pomocy rady co zrobić. Mianowicie mam telefon redmi note 8 pro i jakiś czas temu zaintalowala mi się nakladka miui 12. Zakładam alarm w domu ściągnąłem apke smart home medion AG i aplikacja ta nie da się otworzyć mianowicie brak jest przycisków logowania po otworzeniu aplikacji pojawia się strona aplikacji bez w/w przyciskow. Byłem dzisiaj w salonie Xiaomi i aplikacjs ta u pracownika salonu który ma tel z nakladka 12 nie działa natomiast działa w telefonie z nakladka 11 ( działa również na telefonach innych) producentów. Jeszcze taka ciekawostka w moim telefonie nakladka jest 12 jeśli chodzi o dane z systemu z ustawień a szata graficzna jest z 11 tak stwierdził pracownik salonu. Proszę o jakieś sugestie co zrobić żeby rozwiązać ten problem. Dziękuję i pozdrawiam
Adam Błażejewski Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 19 Września 2020 Opublikowano 19 Września 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi