Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często udostepniam komuś internet na telefonie a łączy się kilka nieznanych osob. Czy jest jakas aplikacja żebym mógł zablokować osoby których nie chce na Wi-Fi ? Chodzi mi o udostępnianie internetu z telefonu.

Opublikowano (edytowane)

http://mojdroid.pl/news/3760-kill-wifi-blokowanie-lacza-wifi-innym-uzytkownikom-root

do tej chwili nawet nie wiedzialem że cos takiego jest,ale pisze tam że możesz odcinać kogo chcesz wiec chyba o to ci chodziło.

Edit

tylko czytaj komentarze,ktos tam wspomina że za jego uzywanie można beknąć,wiec 2 razy sie zastanów czy warto

Edytowane przez wertjacek
Opublikowano

Ale to jest jak jestem połączony z Wi-Fi a mi chodzi o to jak udostapniam komuś z transferu danych zablokować żeby się ze mną nie łączył

Opublikowano

no to jak ktoś wyżej zmień hasło.

Bo niby jak ma to wyglądać? dajesz komuś hasełko,on przekazuje je dalej bez twojej wiedzy,a ty bez zalukania kto korzysta skąd niby będziesz wiedział że ktoś nieuprawniony korzysta i kogo blokować? 

Dla mnie sprawa prosta,jak nie chcesz by ktokolwiek korzystał z twojego wifi to nie dawaj dostępu,a jak juz sie decydujesz to chyba powinieneś koledze czy tam komu zapowiedzieć że jak pusci farbe o hasle to na drugi raz niech zapomni o necie od ciebie,proste...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...