Jogaszu Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Cześć. Mam problem z podświetleniem wyświetlacza w Redmi Note 5, działa bardzo słabo, w świetle dziennym na zewnątrz pomieszczenia praktycznie nic nie widać Stało się to po wymianie złącza ładowania. Historia wygląda tak, że wymieniłam złącze ładowania kupione od Chińczyka ale okazało się, że nie działa w nim mikrofon (w ogóle nie było go na płytce). Włożyłem stare złącze i okazało się, że podświetlenie padło. Złącze zareklamowałem i czekając na nie po kilku dniach nagle podświetlenie powróciło. W poniedziałek przyszło zareklamowane złącze, podjąłem ryzyko i znowu je wymieniłem. Problem z podświetleniem powrócił i trwa. Podpowiedzcie proszę czy coś mogę zrobić, żeby znowu podświetlenie wróciło? Co może być przyczyną?
Jogaszu Opublikowano 6 Września 2020 Autor Opublikowano 6 Września 2020 I po kilku dniach wyświetlacz zaczął działać znowu normalnie
mrosi Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi