plastek666 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, dzis oto stała się rzecz dziwna a mianowicie przestał działac dotyk;-( telefon nie upadł ani nic takiego.....leżał sobie jak zwykle na stoliku i zonk... nie da sie odblokowac ani nic zero reakcji na dotyk...restartowalem kilka razy itd ale nic nie pomaga , klawiasze funkcyje sie podswietlaja lecz tez brak reakcji;-( jedynie dziala klawisz on/off i głośnisci....
Marvinka Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam serdecznie, dzis oto stała się rzecz dziwna a mianowicie przestał działac dotyk;-( telefon nie upadł ani nic takiego.....leżał sobie jak zwykle na stoliku i zonk... nie da sie odblokowac ani nic zero reakcji na dotyk...restartowalem kilka razy itd ale nic nie pomaga , klawiasze funkcyje sie podswietlaja lecz tez brak reakcji;-( jedynie dziala klawisz on/off i głośnisci.... A taka pierdoła na szybko: weź pan wyciągnij kartę sim, kartę sd jeśli masz, uruchom bez nich i zobacz czy bangla.
Kukurydza Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Marvinka chyba nie wie, że w Mi3 nie ma karty sd
Marvinka Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Marvinka chyba nie wie, że w Mi3 nie ma karty sd ...stąd stwierdzenie "jeśli masz".
MAR1O Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A telefon nie był na wczasach w Bułgarskim serwisie ibuygou? Zupełnie tłumaczyłoby przypadłość, mój dotyk po pół roku od Bułgarii odmówił współpracy. 1
Rekomendowane odpowiedzi