szalonuwer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam mam pytanie bo dalej nie dowierzam, wczoraj o godzinie 13:00 jak byłem w sklepie dostałem aktualizacje z miui 11 do 12 mowie pobiorę sobie jak wrócę do domu. Wróciłem do domu i aktualizacji nie ma. Została cofnięta czy jak bo nie ogarniam co się stało? Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez szalonuwer
pkonrad Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Od wczoraj są jakieś problemy z serwerami Xiaomi.
szalonuwer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, pkonrad napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jak niedosadnie była aktualizacja nie ma. Wy tu jesteście dłużej więc pytam dlaczego tak się stało. Jestem nowym posiadaczem Xiaomi.
mrosi Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 5 minut temu, szalonuwer napisał: Jak niedosadnie była aktualizacja nie ma. Wy tu jesteście dłużej więc pytam dlaczego tak się stało. Jestem nowym posiadaczem Xiaomi. Masz system globalny? To pisz do Xiaomi. Tu jest Forum MIUI Polska. W razie gdyby umknęło uwadze...
pkonrad Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 57 minut temu, szalonuwer napisał: Jak niedosadnie była aktualizacja nie ma. Już zapomniałeś jaki tytuł miał wątek który założyłeś 20 minut wcześniej ? Jak tak to wyżej masz przypomnienie. EDIT: 1 godzinę temu, szalonuwer napisał: wczoraj o godzinie 13:00 jak byłem w sklepie dostałem aktualizacje z miui 11 do 12 A tak w ogóle, to na jaki model telefonu dostałeś tą aktualizację? Z tego co wiem, to na tą chwilę nie ma MIUI 12 dla Mi 8 Pro...
szalonuwer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, pkonrad napisał: Już zapomniałeś jaki tytuł miał wątek który założyłeś 20 minut wcześniej ? Jak tak to wyżej masz przypomnienie. EDIT: A tak w ogóle, to na jaki model telefonu dostałeś tą aktualizację? Z tego co wiem, to na tą chwilę nie ma MIUI 12 dla Mi 8 Pro... Nie wierze i ty jesteś super moderatorem? XD robie temat w dziale mi 8 pro wiec na ten model telefonu dostałem tą aktualizacje Pozatym to że tytuł dałem inny nic nie zmienia ponieważ tutaj wszystko wyjaśniłem 1 godzinę temu, szalonuwer napisał: Witam mam pytanie bo dalej nie dowierzam, wczoraj o godzinie 13:00 jak byłem w sklepie dostałem aktualizacje z miui 11 do 12 mowie pobiorę sobie jak wrócę do domu. Wróciłem do domu i aktualizacji nie ma. Została cofnięta czy jak bo nie ogarniam co się stało?
pkonrad Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 3 minuty temu, szalonuwer napisał: robie temat w dziale mi 8 pro wiec na ten model telefonu dostałem tą aktualizacje Jaką masz obecnie wersję softu? Jak mozesz to wrzuć screena z infomracji "O telefonie".
szalonuwer Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 3 minuty temu, pkonrad napisał: Jaką masz obecnie wersję softu? Jak mozesz to wrzuć screena z infomracji "O telefonie". zauwazylem ze jednak pomyliłem dział :/
pkonrad Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 No widzisz, ja przynajmniej w przeciwieństwie do Ciebie wiem jaki telefon kupiłem i używam, Ty najwyraźniej masz z tym problem 10 minut temu, szalonuwer napisał: Nie wierze i ty jesteś super moderatorem? XD robie temat w dziale mi 8 pro wiec na ten model telefonu dostałem tą aktualizacje No poparz... 3 minuty temu, szalonuwer napisał: zauwazylem ze jednak pomyliłem dział :/ Tyle w temacie.
pkonrad Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi