Masin7 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, od 2 dni występuje u mnie problem z kamerką, a dokładniej chodzi o tryb nocny, najprościej mówiąc gdy robi się coraz ciemniej to obraz kamerki też robi się coraz bardziej ciemny aż w końcu jest całkowicie czarny. Podczerwień się włącza, obraz jest czarno biały i cały czas się ściemnia. Wysiadły podczerwienie? czy może być inny problem? Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Masin7
radzio8920 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam, Ja również mam problem z Trybem Nocnym. Po nowych aktualizacjach nie widzę już ustawień od trybu nocnego, a sam tryb nocny przestał działać. Diody podczerwieni widać ze chodzą jednak nic poza tym. Gdzie może być przyczyna takiej awarii ???
Toorop Opublikowano 11 Lutego 2021 Opublikowano 11 Lutego 2021 Mam ten sam problem z tym ze w większości obraz dziala idealnie Diody działają poprawnie Kamera xiaomi magnetic
kubamiui Opublikowano 3 Listopada 2023 Opublikowano 3 Listopada 2023 Hej. Temat rozwiazany? Mialrm od kilku dni taki sam problem w kamerce xiaomi. Okazalo soe ze zacial sie mechanizm przeslony ktory tam jest. Wystarczylo rozkrecic kamerke plus 2 srubki od obiektywu do ktorego wchodza kabelki dla cewki ktora rusza przeslona. Wystarczylo zdjac klapke, ruszyc przeslona i dziala Polecam spróbować.
Rekomendowane odpowiedzi