Soszmen Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam, mam ładowarkę bezprzewodową od XIAOMI, do czasu aktualizacji do MIUI 12 ładowało się bardzo szybko (dwa te pioruny były pokazane przy baterii), po aktualizacji niestety prędkość spadła i jest tylko jeden piorun. Raczej nie jest to wina kabla/zasilacza bo sprawdzałem na kilku i jest tak samo, a normalnie po kablu leci quick charge. Ktoś też miał taki problem? gdzieś w opcjach idzie to ustawić ?
xawm Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Gdzie znalazłeś to cudo ("NTH Fast charge version green mod version 2") ?? Jestem chętny do wypróbowania a wyszukiwarka daje jakieś dziwne wyniki ...
skay77 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Do mi mix2s kupilem DLA testow I powiem szczerze na uj to die nadaje , chyba PDA (; kupilem ostanio 2 ladowarki I laduja galancie jak orginalneWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
xawm Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Dzięki za info. Nie chcę instalować telegrama ... Więc sobie podaruję ....
Rekomendowane odpowiedzi