nieoficjalnie Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 (edited) Witam Zastanawiam się nad kupnem wyżej wymienionego modelu i co mnie bardzo zaskoczyło, to fakt, że jest on wycofywany z oferty. Czym jest to spowodowane? Telefony konkurencji można kupić kilka modeli wstecz, a ten jest już praktycznie niedostępny. Ten telefon jest tak słaby czy po prostu nie pasuje ludziom cena? Edited August 2, 2020 by nieoficjalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 2 godziny temu, nieoficjalnie napisał: Zastanawiam się nad kupnem wyżej wymienionego modelu i co mnie bardzo zaskoczyło, to fakt, że jest on wycofywany z oferty. Napisz jeszcze, kto Ci tych głupot naopowiadał...: https://mi-home.pl/telefony-mi?kategorie=mi-10,mi-10-pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
nieoficjalnie Posted August 2, 2020 Author Share Posted August 2, 2020 (edited) 16 hours ago, mrosi said: Napisz jeszcze, kto Ci tych głupot naopowiadał...: https://mi-home.pl/telefony-mi?kategorie=mi-10,mi-10-pro Piszę o modelu mi note 10 pro, a nie o mi 10 pro... W Niemczech nie ma już go w ofertach telekomów, przeszukałem jakieś w miarę znane sklepy internetowe i jest tylko kilka ostatnich sztuk na Amazonie, Media Markt, Saturn i inne już go wyprzedały, w Polsce sytuacja jest podobna, nie sprawdzałem tylko telekomów... Pytałem się o co chodzi w Media Markt to sprzedawca powiedział, że przestają go produkować i wyprzedają obecnie ostatnie sztuki... Edited August 2, 2020 by nieoficjalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 2 minuty temu, nieoficjalnie napisał: Piszę o modelu mi note 10 pro, a nie o mi 10 pro... OK, mea culpa - nie dojrzałem. Coś faktycznie jest na rzeczy... Miałem Mi Note 10. Uważam, że dopłata do "Pro" jest kompletnie nieuzasadniona. Telefony różnią się -o ile się nie mylę - jedynie pamięcią masową. Mnie osobiście 128 GB wystarcza aż nadto. Dopłacać do 256 GB 300-400 PLN...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nieoficjalnie Posted August 2, 2020 Author Share Posted August 2, 2020 Lekka różnica jest w aparacie (więcej soczewek), ma dwa razy więcej pamięci masowej i 8 zamiast 6 GB RAM. Kiedy miałeś ten telefon? Byłeś z niego zadowolony? Były z nim jakieś problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts