marinero Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Witam serecznie. Posiadam Mi A2 z wgranym TWRP oraz systemem miui polska. Dzisiaj instalując system zrobiłem w TWRP min. wipe system. Po tym pc nie widzi telefonu i tym samym nie mogę przekopiować systemu do pamięci wewnętrznej telefonu. W jaki sposób zainstalować teraz system miui polska. Czy przez otg da radę w tym stanie. Zamówiłem kabel otg ale może jest jakiś inny sposób na instalację miui polska w tym stanie. Mam dostęp do TWRP i fastboot. Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 29 Lipca 2020 przez marinero
marinero Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 25 minut temu, dzidexx napisał: Będąc w TWRP podłącz do PC, w sekcji zamontuj/mount zaznacz data i włącz mtp. Pendrive można używać w TWRP. W sekcji Mount mam zaznaczone data i włączone mtp i nadal pc nie widzi dysku.
marinero Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 Temat można zamkąć. Udało mi się wrzucić rom miui polska przez adb sideload z poziomu TWRP.
mrosi Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi