Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Xiaomi Mi2 32Gb + Gratisy 600Zł + Kp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu: Xiaomi MI2 32GB

Opis: Witam, do sprzedania mam mojego poprzedniego Xiaomika MI2 w wersji 32GB. Żeby ktoś go nie pomylił z MI2S to szybko streszczę specyfikacje:

Procesor Snapdragon S4 Pro 4x1,5GHz, 2GB RAM, aparat główny 8mpx, przedni 2mpx (1080p 30fps), 32GB pamięci wewnętrznej (o ile pamiętam dla użytkownika 24GB, na aplikacje niecałe 3GB), ekran IPS 4,3 cala 720x1280, bateria 2000mAh

Szczegóły na gsmarena lub mgsm

Telefonik bardzo szybki, aplikacje uruchamia mniej więcej w tym samym czasie co MI4. ;) Telefon przyjechał do mnie prosto z chińskiego elektronicznego supermarketu przywieziony przez znajomego gdzieś w październiku 2013r. Telefon niestety upadł mi jakieś 5 razy z czego 3 razy będąc w ochraniaczu silikonowym więc po tych upadkach nie ma nawet śladu ale po tych 2 upadkach bez ochraniacza powstały małe przetarcia na rogach telefonu. Na ekranie po ok 3 miesiącach używania w jednym tygodniu powstało kilka malutkich rysek (musiało mi coś w pracy wpaść do kieszeni) i od tamtego czasu na ekranie znajdowały się folie 3MK. Tylna klapka poza ryskami od ciągłego leżenia na stołach itp nie posiada srebrnych literek "MI", w zasadzie nie przeszkadza to w niczym chyba że ktoś ma przyzwyczajenie kłaść telefon ekranem w dół. Poza tym obudowa spasowana idealnie więc nic nigdzie nie skrzypi, się nie ugina itp co nie zawsze jest takie oczywiste ;P

Do telefonu dorzucam "przeźroczysty" silikonowy case, folie 3MK Classic, szkło hartowane którego już nie zdążyłem założyć, zestaw słuchawkowy samsunga (praktycznie nieużywany) który był razem z telefonem + oczywiście pudełko, ładowarka (z przejściówką), kabel usb. Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę.

Cena: 600zł + koszt wysyłki

Link do aukcji: brak

Kontakt: Zapraszam na PW

Zdjęcia: Zdjęcia zestawu porobię po południu w wolnej chwili przy instalowaniu GTA :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.

Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...