Mougrim Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam ma ktoś problem z czujnikiem zbliżeniiwym, że po odsunięciu od ucha nie wybudza ekranu i nie ma jak zakończyć połączenia, chyba że rozmówca sam zakończy rozmowę. Czytałem ale ogólnie jest mało informacji na ten temat, przyczyna może leżeć po stronie szkła hartowanego. Jest to bardzo irytujące że trzeba nacisnąć dwa razy przycisk power żeby wybudzić ekran.
Słowik Opublikowano 22 Lipca 2020 Opublikowano 22 Lipca 2020 U mnie na MI9T nie ma takiego problemu. Zawsze możesz w ustawieniach dodatkowych włączyć funkcję " przycisk power kończy rozmowę" - używam tej funkcji od mi4w, jak dla mnie bardzo przydatne.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1
Hubal Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 U mnie na 2 mi 9t to samoWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Słowik Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Korzystacie z jakiegoś szkła? Etui?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Hubal Opublikowano 25 Lipca 2020 Opublikowano 25 Lipca 2020 Tak szkło hartowaneWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Bikier Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Jeśli jest to pełne szkło, to powinno mieć wycięcie na czujnik (przy wycięciu na głośnik). Inaczej czujnik jest zasłonięty i nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi