grzmar Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 Zauważyłem, że po kilkunastu dniach leżenia w etui słuchawki są rozładowane. Muszę je wyjąć, włożyć z powrotem do etui, poczekać aż się naładują i dopiero wtedy mogę ich używać. Czy to normalne zachowanie czy tylko przypadłość mojego egzemplarza? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Słowik Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Spróbuj zrobić restart słuchawek. Moje Airdots S jak leżą kilka dni w etui ( zadki, z reguły używam codziennie) to przy wyjęciu zawsze są naładowane na 100%. Kiedy etui jest rozładowane to słuchawki automatycznie się włączą, to może być przyczyną.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
rudi0018 Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Siema, aby nie tworzyć nowego tematu, mam od ponad roku czasu słuchawki XIAOMI Redmi AirDots i niestety ale mam bardzo podobną przypadłość, a więc mam naładowany do 100% powerbank oraz słuchawki w nim włożone. Następnie słuchawki z powerbankiem odkładam na półkę i po pewnym czasie (kilku dni) słuchawki automatycznie zaczynają łączyć się z telefonem, a etui jest rozładowane, czy to normalne zachowanie tych słuchawek, że rozładowują etui?
Rekomendowane odpowiedzi