dnl654 Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 (edytowane) Cześć, ponieważ nigdzie na forum nie znalazłem odpowiedzi na mój problem postanowiłem założyć nowy temat. Od dzisiaj pojawiła mi się sytuacja gdzie klikając w jakikolwiek katalog aplikacji taki jak tutaj: od razu wyskakuje taki błąd : dodam że od około tygodnia telefon zużywa baterię znacznie szybciej niż wcześniej. Proszę o pomoc jeśli to możliwe. Pozdrawiam Edit: model telefonu to xiaomi redmi note 6 pro Edytowane 14 Lipca 2020 przez dnl654 Nieścisłość podanych informacji
FromWP Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 @dnl654 Napisane która aplikacja niedomaga. Systemowy menedżer pulpitu. Trzeba zainstalować nowszą wersję, albo odinstalować aktualizacje. Wszystkie wersje są tu do pobrania https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Miui+launcher
Beezy3 Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 Miałam dokładnie tą samą sytuację i po zainstalowaniu nowej aktualizacji wszystko gra :)
Rekomendowane odpowiedzi