g-ryznar Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Korzysta ktoś może z tej wersji Androida na MI2S? Jak wrażenia? U mnie niestety ciągle problemy z FC różnych aplikacji...
kulig007 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Korzystałem. Nie miałem ani jednego FC. Wszystko ładnie, płynnie działało. Miałem zainstalowane pico(uni) pa gappsy. Bug miałem jeden - nie działał mi wbudowany alarm. Więcej błędów nie znalazłem. Zszedłem z AOSP, bo kilka aplikacji nie jest jeszcze zoptymalizowane pod 5.1, no i dlatego, że sMIUI na Lolipop działa mi bardzo sprawnie. -edit- Aaaaa sorry, był jeszcze jeden błąd! Telefon ''nie pamiętał'' nie odebranych połączeń. Wszystkie powiadomienia ładnie działały, prócz nie odebranych połączeń. Ale może to była wina innego launchera. Bo od razu instalowane miałem Nova Launcher Prime. Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez kulig007
g-ryznar Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właśnie z gappsami jest największy problem... I nie działa Mortplayer Music i jeszcze coś. Krótko mówiąc: za dużo zachodu jak na razie z tym. Trzeba będzie chyba do MIUI powrócić. W stocku podoba mi się to, że nikt nie narzuca słusznych rozwiązań i można Androida mocno pod siebie skonfigurować. Nie mówię, że Xiaomi mocno narzuca, ale są lepsze zamienniki niektórych aplikacji.
ZduneX25 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dubel: http://miuipolska.pl/forum/topic/4012-android-50-lollipop-by-ivan-ju%C5%BC-na-mi2/ kosz - bo nie ma sensu zakładać całego wątku dla numerka 5.1, kiedy jest wątek 5.0
Rekomendowane odpowiedzi