bartonx3 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam, po dzisiejszej aktualizacji poprawek bezpieczeństwa, wszystko jest wyświetlane w niebieskich barwach. Dotyk działa poprawnie. Sprawdzałem kolorystykę w ustawieniach jest ustawiona na ciepłe kolory, tryb czytania wyłączony(jego włączenie nic nie zmienia). Przywróciłem do ustawień fabrycznych i dalej nic się nie zmieniło. Wcześniej po restarcie był ten sam problem, lecz kolejny restart to naprawiał. Macie jakieś rady? załączam zdjęcie, nie oddaje idealnie rzeczywistego wyglądu.
bartonx3 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dobra znalazłem, trzeba się pobawić w trybie korekcji.
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi