Ja Nadalja 0 Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Od paru dni jestem posiadaczką Mi Band 4, chciałabym napisać szczęśliwą posiadaczką ale... Mój band ma włączoną funkcję "Automatyczne wykrywanie tętna i asystent snu", częstotliwość pomiaru ustawioną na 5 min oraz odpalone wykrywanie aktywności - mimo to aplikacja codziennie oznajmia że brak danych o tętnie jak i danych snu... Jedyne odnotowywane pomiary tętna to te które przeprowadzam ręcznie z poziomu opaski.... Treningi dla odmiany zbiera bez problemu. Będę wdzięczna za rady, wskazówki, cokolwiek Link to post Share on other sites
Thomas_Anderson 10 Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Miałem dokładnie ten sam problem niedawno. Pomogło dokładne umycie pod ciepłą wodą sensorów.Pie is better with Mi6 Link to post Share on other sites
mrosi 1,327 Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts