Lech100 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 (edited) Czy można wymienioną aplikację ustawić żeby nie była "ubijana". Co jakiś czas jest nie aktywna. Pozdrawiam serdecznie Lech W ustawieniach oszczędzania bateri ustawiłem aplikację "bez ograniczeń" i na auto start. Aplikacja "NordVPN" Edited May 25, 2020 by Lech100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Ten sam problem mam w aplikacji AccuBattery co bym nie ustawił MIUI ją ubija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz22 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 ja mialem podobny problem z VPNem od NetGuard czasami mi konczylo polaczenie VPN, rozwiazalem to poprzez wlaczenie aplikacji, wejscie w aktywne aplikacje (lewy dolny przycisk przytrzymac), klikniecie w aplikacje i klikiecie w kłódkę dzieki temu ta aplikacja jest caly czas wlaczona i VPN dziala bez ustanku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts