mc_s Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Witajcie, Czy w tym momencie dostępny jest gdzieś nowy, oryginalny xiaomi mi2s? Szukam mniejszego telefonu dla żony. Przejrzałem xfs, ibuygou i nie ma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Bo już nie są produkowane - to jest dosyć stary model już Tapnięte przez MiPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtmwielgosz Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Na alliexpress znajdziesz jeszcze. W sumie sam zastanawiam się czy by sobie nie sprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc_s Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Czy to powinien być oryginał? http://www.aliexpress.com/item/original-Xiaomi-mi2S-WCDMA-Quad-Core-mi2-Camera-13-0MP-Android-4-1-4-3-IPS/1942924043.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nie rozumiem twojego pytania, może dlatego że nie używam pseudopolskiego Wygląda na oryginał. Tapnięte przez MiPad Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Dziwna ta polityka firm. Kto mi pokaże inny tel tak samo wydajny, tak samo mały i niedrogi jak mi2s? Wypuszczają różne redmi ale góra ze Snapdragonem 415 bodajże.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbi Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Dziwna ta polityka firm. Kto mi pokaże inny tel tak samo wydajny, tak samo mały i niedrogi jak mi2s? Wypuszczają różne redmi ale góra ze Snapdragonem 415 bodajże.. ja sprzedaję swojego plus bateria plus ładowarka do tej baterii - zainteresowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infans Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 ja sprzedaję swojego plus bateria plus ładowarka do tej baterii - zainteresowany?witam. Jeżeli aktualne to jaka cena za mi2s? MI3W Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattluug Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) I czy ktoś kupował na tej aukcji może (ta samo co wyżej widnieje): http://www.aliexpress.com/item/original-Xiaomi-mi2S-WCDMA-Quad-Core-mi2-Camera-13-0MP-Android-4-1-4-3-IPS/1942924043.html?s=p bo sam się przymierzam, chyba, że ktoś ma na sprzedaż pewny,sprawny i mało używany egzemplarz mi2s lub mi3? Edited April 23, 2015 by mattluug Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbi Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 witam. Jeżeli aktualne to jaka cena za mi2s? MI3W 400 zł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejden Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Ja mogę sprzedać swojego mi2s. Posiadam cały komplet plus baterie 3100. Sprzedać moge, bo juz mnie wkurza jak MIUI wariuje. Przeszedlem na Andka 5.0.2 i kurde wszystko działa super tylko czasem ikonki miesza (trzeba wiec na pamięć znać jakie pierwotne ułożenie - same aplikacje itp bez zarzutu, telefon plynny bez zawiech) albo są po prostu czarne, cholera wie czemu. Przy 4.4 nie było tego problemu. Ekran perfect. Generalnie dbam o sprzęt wiec uważam ze stan bdb- (na ramce w dolnym lewym rogu mały znaczek od kamyka, niewidoczny jak się nie przyjrzeć).Wersja 32gb. Zapomnialem dopisać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts