Jump to content

Mi2S

mc_s

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Dziwna ta polityka firm. Kto mi pokaże inny tel tak samo wydajny, tak samo mały i niedrogi jak mi2s? Wypuszczają różne redmi ale góra ze Snapdragonem 415 bodajże..

ja sprzedaję swojego plus bateria plus ładowarka do tej baterii - zainteresowany?

I czy ktoś kupował na tej aukcji może (ta samo co wyżej widnieje):

http://www.aliexpress.com/item/original-Xiaomi-mi2S-WCDMA-Quad-Core-mi2-Camera-13-0MP-Android-4-1-4-3-IPS/1942924043.html?s=p

bo sam się przymierzam, chyba, że ktoś ma na sprzedaż pewny,sprawny i mało używany :wink: egzemplarz mi2s lub mi3?

Edited by mattluug

• 1 month later...

Ja mogę sprzedać swojego mi2s. Posiadam cały komplet plus baterie 3100. Sprzedać moge, bo juz mnie wkurza jak MIUI wariuje. Przeszedlem na Andka 5.0.2 i kurde wszystko działa super tylko czasem ikonki miesza (trzeba wiec na pamięć znać jakie pierwotne ułożenie - same aplikacje itp bez zarzutu, telefon plynny bez zawiech) albo są po prostu czarne, cholera wie czemu. Przy 4.4 nie było tego problemu. Ekran perfect. Generalnie dbam o sprzęt wiec uważam ze stan bdb- (na ramce w dolnym lewym rogu mały znaczek od kamyka, niewidoczny jak się nie przyjrzeć).

Wersja 32gb. Zapomnialem dopisać.

• Like 1

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...