M_bloodyhell Opublikowano 18 Maja 2020 Opublikowano 18 Maja 2020 Witam, jako że jestem tu nowy, i nie znam się na telefonach chciałbym uzyskać pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. W czasie przewijania stron internetowych bądź czytania dokumentów na telefonie ekran przestaje działać nie da się nic zrobić jedyna możliwością jest zablokowanie i ponowne odblokowanie telefonu. Problem ten pojawił się nagle. Po 2 latach użytkowania telefonu. Jakieś sugestie? Co zrobić? Dzięki i pozdrawiam
erem Opublikowano 29 Grudnia 2022 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Mam to samo, ale na najnowszym sofcie global V12.0.3.0.QDGMIXM. Problem zaczął się po instalacji tego softu / po 2 latach używania telefonu. Może celowe działanie Xiaomi... (planowane postarzanie produktu)? Szkoda, że w modelu flagowym.
Netoper Opublikowano 29 Grudnia 2022 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Przez 2 lata to raczej system zaśmiecony niż celowe działanie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
erem Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Reinstalowalem system z full wipe kilka razy i nie pomogło.
Rekomendowane odpowiedzi