Setho Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Witam, mam pytanie czy ktoś posiada ten odkurzacz i wie gdzie da się zamówić filtry do niego? Udało mi się jedynie znaleźć na aliexpress ale nie potrafię znaleźć ich w polskiej dystrybucji, chyba ze po prostu ich nie ma. Muszę wymienić je bo są zapchane na amen, a za późno się zorientowałem i nie spodziewałem się, ze będzie z tym taki problem. z góry dziękuje za pomoc
mrosi Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 3 minuty temu, Setho napisał: mam pytanie czy ktoś posiada ten odkurzacz i wie gdzie da się zamówić filtry do niego? Cóż... Nie ten, ale Jimmy 52. Filtry do mojego modelu są w Polsce, ale ceny są napompowane. Jeden filtr kosztuje ~50 PLN. Z Aliexpress zamówiłem trzy sztuki za 21 PLN. Nie zastanawiałbym się wcale i zamawiał na Ali. Znajdź tylko sprzedawcę, który oferuje w Standard Shipping dostawę do paczkomatów InPost (to jest dostępne tylko w applce, nie via www.)
Setho Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 8 minut temu, mrosi napisał: Cóż... Nie ten, ale Jimmy 52. Filtry do mojego modelu są w Polsce, ale ceny są napompowane. Jeden filtr kosztuje ~50 PLN. Z Aliexpress zamówiłem trzy sztuki za 21 PLN. Nie zastanawiałbym się wcale i zamawiał na Ali. Znajdź tylko sprzedawcę, który oferuje w Standard Shipping dostawę do paczkomatów InPost (to jest dostępne tylko w applce, nie via www.) Na Ali cena jednego filtra do mojego modelu to 76 PLN więc tez sporo. Ale chyba nie będę miał wyjścia.
Rekomendowane odpowiedzi