Odkurzacze ręczne
Odkurzacze bezprzewodowe Xiaomi, Mijia
7 topics in this forum
-
- 1 reply
- 318 views
Prosba o pomoc/ radę. Odkurzać przez półtora roku sprawował się perfekcyjnie. Obecnie po rozładowaniu i podpięciu do ładowarki miga czerwona dioda (wcześniej przy ładowaniu świeciła się biała), a odkurzacz się nie ładuje. czy ma ktoś pomysł jaka jest tego przyczyna?
Last reply by ann88, -
-
- 0 replies
- 428 views
Hej, Mam male mieszkanie, ale mieszkam w centrum Warszawy i regularnie znajduje kilogramy kurzu w każdym zakamarku. Do tego mam dość dużo "tekstyliów" - dywan z długim włosiem, spory narożnik. Chcę zastąpić normalny odkurzacz ręcznym. Na początku pomyślałem po prostu o Xiaomi G9 albo G10 (aczkolwiek mopa nie potrzebuję). Ale popełniłem błąd i zacząłem robic research w internecie i doszedłem do wniosku, że najlepiej jest kupić Dreame T30. (Aczkolwiek ta karbonowa rura jest cool...) Czy warto dopłacać wiecej? Czy Xiaomi ... dziala?
Last reply by Adzik, -
- 0 replies
- 3.2k views
Witam Posiadam od niedawna Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C, mam pytanie do użytkowników, czy macie tak ze czasem szczotka wam się nie załącza, tzn włącz działa, jak wyłączę i szybko włączę to szczotka nie działa. muszę odczekać kilka sekund nie wiem czy tak ma być. proszę o rady dzięki pozdrawiam
Last reply by Frolek, -
- 1 follower
- 2 replies
- 4.4k views
Cześć, zakupiłem Xiaomi Deame V9 ogólnie odkurzacz sprawuje się super, ale mam problem z jego czyszczeniem. Roki na spodzie zapychają się po każdym odkurzaniu domu. I bardzo ciężko je wyczyścić zajmuje to więcej niż samo sprzątanie. Do tego brud blokuje się w pojemniku i trzeba go wygrzebywać nie wypada sam jak to pokazują na filmikach. Jak sobie z tym radzicie?
Last reply by r0bertt, -
- 0 replies
- 2.6k views
Cześć, mam problem z odkurzaczem ręcznym. Odkurzacz nie ssie, po wyjęciu filtru hepa i zasłonięciu ręką otworu, aby zrobić ciśnienie, wszystko działa jak powinno. Odkurzacz jest prawie nowy, filtr hepa nie wygląda na brudny. Tak jakby jego obudowa była nieszczelna i zasysał powietrze przez obudowę filtra a nie szło dalej. Pojemnik na brudy stoi (nie ma wiru). Nie zauważyłem pęknięć. Wszystko wygląda na czyste. Proszę o rady.
Last reply by banny, -
- 2 replies
- 3.2k views
Witam, mam pytanie czy ktoś posiada ten odkurzacz i wie gdzie da się zamówić filtry do niego? Udało mi się jedynie znaleźć na aliexpress ale nie potrafię znaleźć ich w polskiej dystrybucji, chyba ze po prostu ich nie ma. Muszę wymienić je bo są zapchane na amen, a za późno się zorientowałem i nie spodziewałem się, ze będzie z tym taki problem. z góry dziękuje za pomoc
Last reply by Setho, -
- 0 replies
- 2.7k views
Witam, zastanawiam się nad zakupem odkurzacza Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner, wszystkie opinie jak i sam design i funkcjonalność przemawiają do mnie za zakupem tego sprzętu. Nurtuje mnie tylko jedna sprawa, czy ktoś spotkał się z akcesoriami do tego modelu? Chodzi mi o te rolki w ssawkach lub filtr. Wiadomo że są to akcesoria zużywalne a sam producent zaleca wymianę co kilka miesięcy. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o poradę.
Last reply by yanski,