olutus Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Mi10pro. Jak w temacie. Podczas rozmowy zbliżam telefon do ucha i normalnie się wygasza ekran. Jak odsunę nadal jest wygaszony. Pomaga wcisniecie zasilania i po kilku sekundach z reguły się podświetla ponownie. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
olutus Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Proszę użytkowników Mi10pro o sprawdzenie czy podczas używania etui firm trzecich (w moim przypadku SPIGEN) mają również co jakiś czas problem z brakiem podświetlenia ekranu po odsunieciu telefonu od twarzy podczas rozmowy. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
olutus Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Opublikowano 27 Maja 2020 Problem rozwiązany. Musiałem podciąć w okolicach głośnika do rozmów i problem zniknął. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. 1
Rekomendowane odpowiedzi