Skocz do zawartości
  • 0

Przesiadka Z Xiaomi Mi3 Tylko Nie Wiem Na Co

Pytanie

Opublikowano

Witam

Ostatnio myślę nad zmianą swojego mi3 na inny telefon.

Ogólnie z mi3 jestem bardzo zadowolony, wszystko mi w nim odpowiada. Szukam czegoś co będzie działąło tak samo lub szybciej niż on. Telefon głównie do rozmów i internetu. Czasami jakieś zdjęcia i nawigacja. Ekran między 5 a 6 cali.

Myślałem nad minote ale na razie trochę za drogo.

Ewentualnie przesiadka na mi4 ale nie wiem czy odczuję jakąś większą różnicę.

W grę wchodzi jeszcze oneplus one.

Może Wy doradzicie.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Mam Mi3 od ponad pół roku i nie wiem jakim sposobem chcesz znaleźć telefon, który działa szybciej. Przecież on śmiga idealnie, nigdy nie miałem żadnej zwiechy czy zacięcia nawet przy mutlitaskingu. Działa jak marzenie. 

Oczywiście Mi4 i parę innych słuchawek mają lepsze podzespoły, ale różnica jest wręcz niezauważalna. 

Różnica między Mi4, a Mi3 jest niewielka. Oczywiście Mi4 to lepszy telefon (jeśli chodzi o podzespoły i parę innych czynników, design to oczywiście indywidualna sprawa, ale moim zdaniem Mi4 w wersji black lepiej się prezentuje niż Mi3), ale na twoim miejscu poczekałbym aż Xiaomi wypuści coś co roboczo możemy nazwać Mi5. Wtedy z dużym prawdopodobieństwem można zaryzykować stwierdzenie, że ceny na Note spadną (bo ludzie się masowo rzucą na nowy model) i będziesz miał większy wybór. 

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Z Xiaomi nic innego poza Mi note (najlepiej pro) nie przychodzi mi do głowy... no może jeszcze  z innej bajki LG G3 wart jest uwagi.

Ja tam wolałem zreperować swojego MI3 i o ile znowu nie popęka obudowa,  to telefon na dłuugooo (jeżeli chodzi o wydajność).

Na razie nie widzę sensu zmiany - a jaki powód u ciebie jest, że chcesz go zmienić? Popsuł się czy jak?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...