schweppson Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam, mam problem z opaską mi band 4 jak na obrazku już od 2 miesięcy.. Mianowicie mi fit widzi opaskę i jestem w sumie z nią połączony przez bluetooth ale nie chce połączyć się z aplikacją i wyskakują te komunikaty jak na zdjęciach. Próbowałem już wszystkiego co pisało na forach po 5 razy, nawet na innym telefonie, nic zero.. Jedyny śmieszny fakt jest że opaska łączy się z notify & fitness i da się wywołać wibrację ale już tekstu nie da się wyświetlić i nawet chyba działają kroki ale na opasce tylko widnieje ten napis co na zdjęciach poniżej. Zawsze potrafię rozwiązywać różne problemy elektroniczne ale pierwszy raz dosłownie od 2 miesięcy poddałem się.. Miał może ktoś taki problem lub wie jak to rozwiązać? Pozdrawiam
Netoper Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Trza pobrać soft do mibanda i przez notififitnes go wgrac.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
schweppson Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Netoper napisał: Trza pobrać soft do mibanda i przez notififitnes go wgrac. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka A jaki to soft? Skąd go pobrać i jak sie nazywa?
Netoper Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jest tu w dziale temat z softem i instrukcjami jak wgrywać, tylko tym fitnessem wgrywaj i będzie ok, ja na początku tygodnia identyczne jaja przeszedłem z tym że z amazfitem, i odcegliłem go fitnessem bo mifitem to samo miałem co Ty.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi