Jason123 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam. Po wymianie wyświetlacza w Xiaomi 9t czytnik lini papilarnych nie działa prawidłowo- komunikat spróbuj ponownie a później zbyt wiele prób. Raz na jakiś czas uda mi się odblokować jakimś cudem telefon. Na smartfonie nie ma żadnej szybki ochronnej/foli. Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Jason123
Antyhaker Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Wymiana na własną rękę? "U Janusza" w serwisie? Na gwarancji?
Jason123 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Antyhaker napisał: Wymiana na własną rękę? "U Janusza" w serwisie? Był naprawiany w serwisie, telefon nie jest na gwarancji. Pan z serwisu na razie też nie ma pojęcia dlaczego nie działa. Może przez to, że wyświetlacz jest nieoryginalny. Zawszę mogę rozebrać smartfona.
Antyhaker Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Jason123 napisał: Był naprawiany w serwisie, telefon nie jest na gwarancji. Pan z serwisu na razie też nie ma pojęcia dlaczego nie działa. Może przez to, że wyświetlacz jest nieoryginalny. Zawszę mogę rozebrać smartfona. No najprawdopodobniej wina wyświetlacza Reklamuj to cudo w tym cudownym serwisie.
Fighter2104 Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Mam tą samą sytuację, po wymianie na własną rękę nie działa czytnik. Ekran wymieniałem drugi raz, za pierwszym razem czytnik reagował raz na 10 prób, teraz każda próba jest nieudana. Podobno to jest wina softu, ktoś jest w temacie co można zrobić? Ekran jest nieoryginalny, jakaś podróba.
Netoper Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 Ekran jest nieoryginalny, jakaś podróba.No i na 99.99% w tym jest problem a nie w sofcie.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi