Szymnax Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Czy ktoś z Was po dłuższym użytkowaniu doświadczył znacznego pogorszenia głośności rozmów? Zastanawiam się, czy to jest spowodowane zabrudzeniem. Jakiś pomysł na przeczysczenie tej kratki głośnika? Wykałaczka nie daje rady, brud siedzi w kratce.
simcold Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 Wacik do uszu delikatnie nasączony dezodorantem. I zamiast dmuchać możesz wciagac Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaAlbo szczoteczka do maszynki do włosów.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Szymnax Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Opublikowano 28 Marca 2020 Nie jestem w stanie niczym się tam dostać, zapchana jest każda ta malutka dziurka z osobna.
SzczufFun Opublikowano 29 Marca 2020 Opublikowano 29 Marca 2020 @Szymnax wykałaczką, jeżeli próbowałeś czyścić, wcisnąłeś cały brud do środka. Teraz opcja z czym kolwiek płynnym zrobi ci pod kratką błotko. Kiedyś czyściłem takie kratki rozgrzaną w rękach plasteliną, idealnie wyciągała każdy brud. A jeżeli zabrudzenia są powierzchniowe, to pędzelek z twardym włosiem, a otwory gdzie nie zależało mi na brudzie pod kratką przepychałem kynarem (taki cieniutki stalowy drucik).
fk4mil Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Polecam szczoteczkę do zębów, z płynem do np. czyszczenia ekranów.
mrosi Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi