LOnter Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Witam Posiadam samsunga s8 plus już około 3 lata. Chciałbym go zmienić na nowszy telefon. Moją uwagę przykuła firma xiaomi. Możecie mi pomóc w wyborze telefonu tej firmy? Priorytet duuuży wyświetlacz i bardzo dobry aparat jak również nagrywanie filmów. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Dnia 24.03.2020 o 16:34, LOnter napisał: Witam Posiadam samsunga s8 plus już około 3 lata. Chciałbym go zmienić na nowszy telefon. Moją uwagę przykuła firma xiaomi. Możecie mi pomóc w wyborze telefonu tej firmy? Priorytet duuuży wyświetlacz i bardzo dobry aparat jak również nagrywanie filmów. Pozdrawiam Jeżeli chcesz dobry aparat to szukaj flagowca - w dobrej cenie jest Mi9, teraz wyszła M10 tylko drogo, zobacz Mi note 10 - każdy ma spory wyświetlacz amoled i nieźle sobie radzi z foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Przy tych wymaganiach tylko Mi10/10Pro... Ale to już niedużo taniej niż samsung. Ewentualnie poczekaj na Redmi K30Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts