Posiadacz Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 (edytowane) Cześć wszystkim. Od kilku dni na dwóch telefonach Redmi Note 7 mam problem z wysyłaniem zdjęć i filmów z poziomu galerii przez Messenger. Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Przeszukałem sieć i nic nie ma na ten temat.. Wchodzę w Galerie, następnie wybieram ikonkę Udostępnij, następnie wybieram Messenger i albo ekran wraca do wybranego elementu czyli zdjęcie lub film albo włącza się główne okno Messengera. Redmi Note 7 4/128gb, Mui11.0.4.4. Android 9 Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam PS. Wyczyszczenie danych aplikacji nic nie pomaga. Edytowane 21 Marca 2020 przez Posiadacz
kamillm Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 @Posiadacz mam ten sam problem przy udostępnianiu przez messenger. Nie dzieje się to cały czas, ale sporadycznie występuje dokładnie taki sam problem i u mnie. Jakiś czas temu messenger przeszedł sporą aktualizację (jak to chwalili się, bardzo mocno odchudzili jego kod) obawiam się, że przy okazji coś popsuli, musimy czekać na update, który to naprawi
Rekomendowane odpowiedzi