siutek Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Cześć wszystkim, Niedawno kupiłem na Banggod Gimbala Xiaomi Mijia SJYT01FM. Chwilę się nim pobawiłem dla testów a potem leżał przez miesiąc bo nie było okazji go wykorzystać. Wreszcie nadszedł ten dzień. No i gdy przyszło wreszcie co do czego, gimbal podziałał godzinę (a miał świeżo naładowaną baterię), po czym zapaliła mu się czerwona lampka i oklapł. Od tamtego momentu jest nieużywalny. Co go chcę uruchomić, to na chwilkę ustawi się we właściwej pozycji, po czym zapala się czerwona lampka i wiotczeje. Próbowałem w telefonie, w aplikacji Mi Gimbal uruchamiać opcję "Reset Gimbal Settings", w gimbalu czuć w tym momencie delikatne "zesztywnienie", ale to na ułamek sekundy i dalej nic się nie dzieje. Próbowałem wcisnąć w aplikacji opcję "Gimbal Horizontal Adjustments" ale apka wyświetla błąd "Gimbal error, unable to adjust horizontaly". W opcji "Firmware update" mam: Current version: Gimbal 1028, Handheld 1024. A sam przycisk "Start update" jest nieaktywny" Da się coś z tym zrobić?? Nawet nie zdążyłem się nim nacieszyć :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts