mars28 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Jak wyłączyć powiadomienia w stockowej aplikacji SMS? W MIUIv4 była opcja "priorytet aplikacji SMS", w MIUIv5 tego nie ma. Używam GO SMS i niestety dostaję podwójne powiadomienia SMS i jak wejdę w aplikację to mam też zdublowaną wiadomość, tak jakbym dostał ją 2 razy. Skłaniam się ku "zamrożeniu" aplikacji w TB, ale może jest jakiś inny sposób? Edytowane 25 Marca 2015 przez mars28
Eru Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Aplikacje - aplikacje domyślne? A jak nie tam to poszukaj bo na v5 już za długo nie siedzę żeby pamiętać.
mars28 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) W aplikacjach domyślnych nie mam GO SMS, sam nie wiem dlaczego. Ale za to mam tam dostępny Titanium Backup, ciekawe. Spróbuję jeszcze z zamrażaniem, albo może konwersją na apkę systemową. EDIT: Po zamrożeniu apki SMS w TB efekt zostaje osiągnięty, niestety telefon dziwnie się wtedy zachowuje. Więc to rozwiązanie odpada. EDIT2: Mam już GO SMS do wyboru w domyślnych. Problem leżał w wersji GO SMS - używałem bardzo starej. Po aktualizacji do najnowszej wersji już działa. Edytowane 25 Marca 2015 przez mars28
Rekomendowane odpowiedzi