taperson Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Witajcie jestem posiadaczem tego "S" pierwsze po włączeniu co sie zrobiło to aktualizacja,, nie wiem jak by bylo bez niej ale moje pudełko sie wiesza kilka razy dziennie, generalnie musze wyciagnac wtyczke by przez jakis czas pochodziło płynnie. mozecie poradzic co z tym zrobic?? Druga sprawa, jak to ustawic by mozna bylo zasoby z dysku komputera obejrzeć na tv? co zainstalować a no i czy wasze pudelka tez sa takie gorce??
klem4 Opublikowano 29 Lutego 2020 Opublikowano 29 Lutego 2020 Co do wieszania sie boxa , mam to samo po akualizacji , niestety nie wiem jak temu zaradzic. Wczesniej chodzil idealnie.Co do zasobow zainstaluj VCL (pomaranczowo bialy slupek drogowy) swietny odtwarzacz a do tego super ogarnia zasoby seciowe , dyski itpWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
taperson Opublikowano 7 Marca 2020 Autor Opublikowano 7 Marca 2020 ktos cos moze wiecej podpowiedzieć jak sobie poradzić z tym wieszaniem sie i restartami ciągłymi ?
marycha Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 1 godzinę temu, taperson napisał: ktos cos moze wiecej podpowiedzieć jak sobie poradzić z tym wieszaniem sie i restartami ciągłymi ? Należy włączyć opcję CEC Switch w ustawieniach HDMI CEC.
klem4 Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 Opcja dawno wlaczona , zreszta w 9 jest ona automatycznie wlaczona. Co nie zmienia faktu ze box sie wiesza od czasu do czasu.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Marca 2020 Opublikowano 8 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi