warszawa12332167 Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Mam taki problem ze co jakiś czas wyskakuje wykrzyknik na znaczku wifi i internet przeskakuje na dane mobilne następnie po paru sekundach sam się łączy i wraca. Internet jest oki bo na innych telefonach działa, na pc też. Niby nie przeszkadza to mocno ale ciekaw jestem dlaczego tak jest. Asystent wifi wyłączony , robiłem reset wifi, danych i bt z poziomu ustawień . Widziałem że ludzie po forach jakieś problemy z wifi też miewali na tym fonie.
BlackC Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Też mam dziwne problemy z wi-fi po aktualizacji do 11.0.4.0 global. Niby wszystko ok, łączność jest, żadnych wykrzykników ale muli strasznie. Sytuacja trochę poprawiła się po zalogowaniu na paśmie 5 GHz. Reszta sprzętów nie ma żadnych problemów z wi-fi.
warszawa12332167 Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Opublikowano 23 Lutego 2020 Wyłączyłem lokalizację i od wczoraj jest ok ani razu mnie nie rozlaczylo z wifi, przetestuje parę dni i zobaczę czy to przypadek czy jest oki .
Rekomendowane odpowiedzi