poiuyyt113 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Dzień dobry, chciałabym zapytać czy ktoś z szanownych użytkowników forum doświadcza problemu z wiadomościami SMS, w tym: - telefon wysyła niektóre wiadomości podwójnie (widać to u odbiorców, u nadawcy nie), - telefon wysyła wiadomości z wklejonym fragmentem z dowolnej poprzedniej wiadomości, nawet sprzed paru miesięcy (widoczne u odbiorcy, u nadawcy nie), - telefon wysyła wiadomości z losową "doklejoną" frazą (widoczne u odbiorcy, u nadawcy nie - wklejam przykład), Obie rozmówczynie które zwracają mi uwagę na ten problem także posiadają telefony Xiaomi (A3 i 9T). Ich telefony nie wysyłają mi takiej korespondencji, tylko mój tak się zachowuje. Posiadam 9T, wersja systemu w załączniku. Problemu doświadczam odkąd go mam czyli grudzień 2019. Na początku używałam natywnej aplikacji SMS, w celu sprawdzenia zainstalowałam i używam aplikacji Googla Wiadomości, niestety z tym samym skutkiem. Nie robiłam resetu do ustawień fabrycznych (wolałabym tego uniknać). Jeśli ktokolwiek jest w stanie cokolwiek podpowiedzieć jak pozbyć się tego problemu, bardzo docenię wszelkie wskazówki. To mój telefon służbowy i pewnie tylko kwestią czasu jest jak napiszę do kogoś coś nieodpowiedniego nawet o tym nie wiedząc... To widzi koleżanka: To widzę ja w aplikacji natywnej: To widzę ja w aplikacji Wiadomości: To wersja aplikacji Wiadomości: To moja wersja systemu, aktualizuję go od czasu do czasu lecz problem nadal się utrzymuje: Edytowane 17 Lutego 2020 przez poiuyyt113 Podpisanie screenów
Antyhaker Opublikowano 18 Lutego 2020 Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) Cytat "To moja wersja systemu, aktualizuję go od czasu do czasu lecz problem nadal się utrzymuje:" To" od czasu do czasu", sądząc po numerze wersji, nie wydarzyło się ani razu odkąd go posiadasz Najpierw zrób aktualizację, potem wrócimy do tematu. Edytowane 18 Lutego 2020 przez Antyhaker
poiuyyt113 Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Opublikowano 30 Marca 2020 Po aktualizacji było to samo. Wymieniłam telefon, można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi