bakus Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Witam, mam pewien problem z aparatem. Od kilku dni czasem mam taki problem, że aparat po wysunięciu i schowaniu nie domykał się do końca, musiałem domknąć lekko ręcznie, jednak po jakimś czasie "samo" się to naprawiało. Mam też taki problem, że aparat ma problem ze schowaniem się, wydając dziwne, niepokojące dźwięki. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem, czy jest tam jakiś kurz czy może sam mechanizm już pada? Niżej przesyłam filmik (sorki za jakość, stary xiaomi). Link: https://drive.google.com/file/d/1ytyLKgxPFBDmJkBnJJh-a4k1hrhMS2QQ/view Edytowane 17 Lutego 2020 przez bakus
mrosi Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
barman1234 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam, mam pewien problem z aparatem. Od kilku dni czasem mam taki problem, że aparat po wysunięciu i schowaniu nie domykał się do końca, musiałem domknąć lekko ręcznie, jednak po jakimś czasie "samo" się to naprawiało. Mam też taki problem, że aparat ma problem ze schowaniem się, wydając dziwne, niepokojące dźwięki. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem, czy jest tam jakiś kurz czy może sam mechanizm już pada? Niżej przesyłam filmik (sorki za jakość, stary xiaomi). Link: https://drive.google.com/file/d/1ytyLKgxPFBDmJkBnJJh-a4k1hrhMS2QQ/viewZdecydowanie za dużo selfie Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1
bakus Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Dziwny ten mechanizm. Powciskałem kilka razy ten aparat i nagle działa jak nowy, cóż...
adamo64 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 pewnie podszedł ci jakiś piasek itp, ważne że udało Ci się go pozbyć.
bakus Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 Chciałbym jakoś to wyczyścić, tylko nie wiem czy zrobią mi to w jakimś serwisie...
mrosi Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi