matiz12652 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 (edytowane) Cześć, czy orientujecie się czy możliwe jest, by przez aktualizacje oprogramowania zwariowało radio GSM? Bateria niesamowicie szybko leci przez "sygnał sieci" czyli radio. Od 50 do 70% zużycia nawet gdy telefon jest nie używany. Mam też RN5 i tutaj max 7% bateria trzyma długo. Nie mam pojęcia już co robić jeśli zły dział, to przepraszam, proszę o przeniesienie, jestem nowy ps na RN 5 mam identyczne aktualizacje a jest ok telefon był kupiony w XKom ale nie wiem czy bez wykupionych dodatkowych gwarancji przyjmą Edytowane 14 Lutego 2020 przez matiz12652
Adamk102 Opublikowano 14 Lutego 2020 Opublikowano 14 Lutego 2020 Mam tak samo na mi6 widzę że ROM masz global, a ja mam Xiaomi,Eu. Kombinowałem już na wiele sposobów. Jednyny który działa to zmiana z LTE na 2g/3g . W sumie jak dużo nie pobierasz 3G ci wystarczy Wysłane z mojego Xiaomi Mi6 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi