Vidal Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Witam serdecznie, problem tak jak w nazwie tematu. Telefon ni z gruchy ni z pietruchy zaczął bardzo mulić , o ile teraz chodzi w miarę płynnie to dużo gorzej niz przed "awarią" Na początku w ogóle nie mogłem odblokować telefonu, reagował na dotyk i boczne przyciski z 20-30 sekundowym opóźnieniem albo wcale. Hard reset nic nie pomógł, restart urządzenia trwa dosłownie 20 minut. Myślę o wgraniu na nowo softu przez miflash, jestem zoltodziubem w tych sprawach, czy w ten sposób można całkowicie zespuc telefon i czy waszym zdaniem może to pomóc? Pozdrawiam. Edited February 6, 2020 by Vidal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Jeśli problem jest w sofcie no to wgranie czystego systemu rozwiąże problem, jak jest awaria sprzętowa to w skrajnym przypadku po próbie flashowania fon może w ogóle się nie dźwignąć.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vidal Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Wgranie nowego systemu nic nie dalo. Korzystać z telefonu się da,ale nie ma to nic wspólnego z płynnością i komfortem. Telefon na śmietnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts