jakar Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam, wymieniłem ostatnio ekran w xiaomi mi 6, po wymianie pojawiły się problemy. Po wymianie ekranu myślałem że wszystko jest ok, ale niestety telefon się nie ładował, pomyślałem, że musiałem jakoś uszkodzić złącze ładowania, więc jako że nie jest ono zbyt drogie to wymieniłem, a dzisiaj po wymianie złącza pojawił się kolejny problem - telefon się nie włącza - na początku migała tylko biała dioda kiedy podłączyłem telefon do ładowarki, a po jakimś czasie przestała, teraz świeci tylko po odłączeniu od ładowarki / wciśnięciu przycisku power na odłączonej ładowarce, może to nie był problem ze złączem usb, tylko z taśmą główną? Czy może coś innego? Wolę się upewnić niż znowu bezsensownie kupować kolejną część.
mrosi Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
jakar Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 12 minut temu, mrosi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Proszę o przeniesienie do kosza, problem rozwiązany, był to problem ze złym podłączeniem taśmy głównej do złącza usb.
mrosi Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi