Valdemar Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam Jakiś czas temu odtwarzałem filmy z pendrive'a przez MiBox w aplikacji KODI. Ostatnio chciałem odpalić właśnie taki film i okazuj się że Kodi nie widzi pendrive'a. Pamięć po podłączenia do PC działa normalnie. Próbowałem nawet formatowania i na nowo nagrania filmów- nie pomogło. Ktoś zna przyczynę i może mi pomóc? Pozdro
Bravo8 Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Kodi widzi pena bez problemu. Jak odpalisz Kodi to jest tam po lewej stronie taka zakładka Video i tam trzeba dodać źródło , czyli jakby ścieżkę do pendriva. To nie działa tak jak w kompie, że włożysz pena w gniazdo i od razu wyskakuje okno. U mnie Kodi widzi bez problemu zasoby sieciowe z dysku NAS , ale wcześniej musiałem dodać źródło dysku sieciowego.
Valdemar Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Okej, problem rozwiązany. Przyczyną była włączona opcja programisty.Włączona, MiBox nie wykrywał pendrive. Temat zamknięty Edytowane 9 Lutego 2020 przez Valdemar
Matheusz Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Ja wiem, że przez włączoną opcję debugowania usb wszystkie urządzenia podłączone za pomocą usb znikaja.
simon3223 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Może nie dońca pendrvie, ale niechciałem zakładać nowego tematu. Czy podpięty dysk HDD musi cały czas świecić/jest online ??
Rekomendowane odpowiedzi