Krystiannn Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Witam! Posiadam telefon Xiaomi Redmi 6A z MIUI 11.0.5. Ostatnio gdy ktoś pisze do mnie smsa w powiadomieniu jest treść "Nieprzyczytana" (tak jak w załączniku), jest to wkurzające ponieważ jak np. oglądam YT to musze wyjść z YT i wchodzić w smsy żeby zobaczyć smsa, też mam opaskę Xiaomi Mi Band 4 i nie moge na niej odczytać treści smsa (też jest w załączniku). Czy wie ktoś jak to naprawić a przynajmniej czemu tak się dzieje? Wcześniej wszystko było normalnie, nie aktualizowałem też MIUI ani aplikacji SMS. Wersja mojej aplikacji SMS to 11.0.0.1.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Nie wyłączyłeś podglądu powiadomienia dla apki SMS w ustawieniach?
Krystiannn Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Opublikowano 1 Lutego 2020 Nie, nawet nie wiem gdzie można to wyłączyć.
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Ustawienia > Powiadomienia (nie wiem czy tak jest na Globalu). Ewentualnie spróbuj wyczyścić dane aplikacji SMS.
Krystiannn Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Opublikowano 1 Lutego 2020 W ustawieniach powiadomień SMS nie ma nawet takiej opcji. Dane aplikacji już czyściłem.
Rekomendowane odpowiedzi