Łukasz Kubot Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Witajcie mam pytanko czy normalne jest to że po pełnym naładowaniu i korzystaniu z urządzenia z i internetu i tak szybko rozładowuje baterie proszę o info z gury dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kronos Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Raczej nie, u mnie trzyma naprawdę nieźle. Ładuje codziennie ale z reguły mam sot na poziomie 4-5h bez jakiegokolwiek oszczędzania energii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts