Dyziowaty Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Witam mam problem z udostępnianiem internetu przez kabel USB do komputera telefon w sieci Orange wszystkie ustawienia sa niby prawidłowe bo problem powstaje tylko podczas udostępniania przez USB
SzczufFun Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Ale w czym problem? Nie masz internetu, tethering nie działa, wywala błąd że nie rozpoznało urządzenia, wieszają sie karty sieciowe po podłączeniu telefonu? 1
marcin9256 Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam, mam ten sam problem, a dokładniej: komputer po podłączeniu telefonu i włączeniu tetheringu USB pokazuje, że "sieć jest niezidentyfikowana". Próbowałem podłączyć telefon do innego komputera, ale działo się dokładnie to samo. Dodam, że host wifi działa normalnie.
SzczufFun Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 Sterowniki USB zainstalowane/aktualne? Prywatność sieci ustawiona jako Prywatna? Jakiego trybu USB używasz przy podłączeniu do komputera?
Rekomendowane odpowiedzi