kristohuliciu Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Problem z Hdmi cec tzn. pilot od tv wylacza boxa, natomiast juz nie załacza. Druga rzecz to pilot od boxa nie wyłacza i nie załacza tv. Fukcja sterowania boxem za pomoca pilota tv, działa. jednak pilot od boxa zalacza tv, ale juz go nie wyłacza da sie to jakos naprawic ? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez kristohuliciu
j3ryw Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 A TV to może LG bo jak tak to te telewizory lubią mieć problem z CEC , że nie zawsze działa, nie wszystkie funkcjeWysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka
iborkim Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) 8 godzin temu, j3ryw napisał: A TV to może LG bo jak tak to te telewizory lubią mieć problem z CEC , że nie zawsze działa, nie wszystkie funkcje Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka Potwierdzam, u mnie nie wyłącza TV LG jak wyłączę miboxa, nie włącza miboxa TV i czasami kaprysi sterowanie pilotem, Philips działa wzorowo. Edytowane 1 Lutego 2020 przez iborkim
mrosi Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mgdgdr Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 Ja mam problem na lini tv soundbar polk. Wlaczam tv włącza się soundbar lecz nie ma głosu. Zawiesza się jakby anynet. Jak odlacze boxa to wszystko hula. Nie ma znaczenia czy w boxie włączone hdmi cec czy wyłączone. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mrosi Opublikowano 3 Lutego 2020 Opublikowano 3 Lutego 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi